En Son İzlediğiniz Film ?

Felekten Bir gece 1 devam filmlerinide izleyeceğim geç olasada Bradley Cooper filmleri güzel oluyor :)

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ustad

Dr Hobbit, omurga önemlidir Kardeşim.
Yönetici
Ben de Joker i izleme fırsatı buldum. Poenix bence çol güzel bir oyunculuk sergilemiş. Onun dışında aksiyon bekleyenler için hayalkırıklığı olabilir.
 
Bir oy da bende Joker
Heath Ledger 'dan sonra zor bir rol ama farklı konseptte düşünülürse yine de iyi oyunculuk

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Pervane

Meşe Yosunu
Naim Süleymanoğlu filmini izledim. Çok dıygulandım. Vatan ne demekmiş, bunun anlaşılması için her Türk gencine izletilmeli diye düşünüyorum. Allah gani rahmet eylesin.
 

Debussy

Moderator
Yönetici
Marriage Story. Bergman soslu güzel bir film olmuş, oyunculuklar da beklediğimin üstündeydi. The Irishman sonrası Netflix'ten beklenmedik bir film daha :).

Star Wars'a giden var mı? Yeni nesil SW filmleri benlik değil ama The Mandalorian sonrası Disney akıllandı mı acaba diye soru işareti uyanmadı değil :D.
 
Ford v Ferrari. Christian Bale'in oyunculuğu her zamanki gibi göz dolduruyor. Matt Damon'ın sahnelerinde sürekli olarak cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyerek konuşması beni aşırı irite etti; ya sabır çeke çeke filmi bitirmeyi başardım.
 

Feba2008

Meşe Yosunu
Salgın ( 2011 ) şuan gündemdeki korona virüs ile aynı sahneler aynı süreci bu filmde görebilirsiniz

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ternary

Tanınan Üye
Süper işlenebilecek bir senaryo resmen oldu bittiye getirilmiş, az önce ben de izledim ancak ortalardan sonrası basit geçti. (Evet parfümlerin getirdiği hisle her şeyi notalarına ayırmaya çalışıyorum :ROFLMAO:) Oyuncuların performanslarını beğendim. Yine de konunun hissettirdiği düzen sistemi ve gerçekleri sorgulatmaya yetti :)
 

Feba2008

Meşe Yosunu
Salgın ( 2011 ) şuan gündemdeki korona virüs ile aynı sahneler aynı süreci bu filmde görebilirsiniz

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twelve Monkeys i de izlemediyseniz öneririm :)
Bu filmin ismini çok duydum ama izleme fırsatım olmadı hiç. En kısa zamanda izleyeceğim teşekkür ederim

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Suox

Meşe Yosunu
TRUE GRIT /İZ PEŞİNDE.

14 yaşında bir kız çocuğunun babasının ölümünden sorumlu olan adamı yakalamak için verdiği olağanüstü mücadeleyi anlatıyor,genç kızlara ilham vermek için yapılmış bir drama,Jeff Bridges’in oyunculuğun’un yanında Matt Damon filmdeki gibi çömez kalıyor,tavsiye ediyorum benim gibi içinde tarih ve doğal yaşam olan filmleri seviyorsanız görsel açıdan’da doyurucu bir film olmuş.
 


Bugün Timbuktu ile sinemada Painted Bird izledik. Küçük bir çocuğun zorunlu ve karanlık yolculuğu üzerinden ve gözünden; toplum ve insanın sapkınlıklarının ifşasıydı. Şu an Cinemaximum sinemalarında güzel bir kampanya var. 10 tl bilet + mısır kola da ücretsiz. Painted Bird gibi gerçek sinema olarak tabir edebileceğim eserleri Cinemaximum gibi sinemalarda pek göremeyiz aslında. Tarkovski, Bergman gibi yönetmenlerin şiirsel anlatısını sevenlere kampanya ve film uçup gitmeden ziyaret etmelerini şiddetle öneririm. Süresi neredeyse üç saate vuran bu yönetim harikası filmde dialog neredeyse yok denecek kadar az. Uzun planlarla birlikte izleyicinin kafasındaki çarkları da tıkır tıkır çalıştırıyor böylelikle. Her sahnesi harika bir fotoğraf karesi niteliğinde olan bu film sadece sinematografisi için bile üç saat sıkılmadan seyredilebilir. Basitçe oluşturulmuş imge ve metaforlar (çocuğun buğday tarlasındaki görüntüsü - kafesteki kuşlar, boyalı kuşun sürü tarafından hırpalanarak hayatına son verilmesi gibi) göze parmak olmasa da her türlü izleyici tarafından rahatlıkla görülebilir nitelikte. Senenin tartışmasız en iyi işlerinden biri ki; Venedik gibi önemli bir festivalden de En İyi Görüntü Yönetmeni ödülü ile döndü. Özellikle de dediğim gibi Sinematografisi ile akıllarda kalacak bir film. Geçen sene Roma ne ise bu sene için de Painted Bird o diyebilirim.
 
Andrey Tarkovski-Nostalji Cannes En iyi yönetmen ödülünü almış bu filmle Tarkovski ben beğendim filmi. Bu adam Baskıcı Sovyetlerin altında yaşamasaydı daha özgürlükçü bir toplumda yaşasaydı inanılmaz filmler ortaya koyabilirdi kendisini çok severim.