Parfüm Fotoğrafları

Vintage

Administrator
Yönetici
#1
Bu başlık altına çektiğiniz parfüm merkezli fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Diğer başlıklar altında güzel fotoğraflar görüyorum, aramızda yetenekli arkadaşlarımız var.
Kompozisyonu güzel olan fotoğraflar instagramda forumumuza ait ”meseyosunuu” hesabından paylaşılacaktır. Çektiğiniz fotoğrafları kendi İnstagram hesabınızdan “meseyosunuu” hesabını etiketleyerek de paylaşabilirsiniz. Hazır birçoğumuz evdeyken güzel fotoğraflar gelecektir diye düşünüyorum. Hadi buyurun :)
 

ntmm22

Tanınan Üye
#2
Hocam çok güzel düşünmüşünüz şahsen bende hayranlıkla bakıyorum bazı fotograflara, ama telefonumun kamerasını 1000 liraya falan satma imkanım olsa satacak biriyim:) sosyal medya yok kamera kullanımı fotoğraf ve selfie çekme gibi bir alışkanlığımda yok. Hal böyle olunca sabırla gelecek fotografları bekliyorum:)
 
#20
Ekli dosyayı görüntüle 3418
Yanımda olanlar bu şekilde. Geriye kalanı da birkaç ay sonra paylaşırım. :)
Hocam sizdeki Vetiver Royal Bourbon vintage mi yoksa sadece şişe değişikliği mi mevcut? Benim daha önce bir arkadaşımda gördüğüm ve denediğim biraz daha farklıydı. Sonra internetten baktım benim gördüğüm şişe satılıyor şuan. Fragrantica da neden bu kadar düşük puan almış bilmiyorum ama mükemmel bir kokuydu. Nane ve vetiverin bu kadar uyumlu ve mükemmel çalışılması beni mest etti. Güzel günlerde kullanın.