Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Öğrettikleri bir harf için kırk yıl kölesi olunası öğretmenlerimizin başta Atatürk olmak üzere öğretmenler günleri kutlu olsun. Şu an hayatta olmayan öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Nur içinde yatsınlar.

Bugün Björk and Berries White Forest kullandım. Tatlılığı baymayan güzel bir meyveli parfüm. Konforlu kullanımı ile trend olan herşeyden sıkılanlara bir güzellik sağlayacaktır. Şöyle benziyor diyebileceğim bir koku yok. Ancak Aventus tarzı kokuları sevenler bunu da beğenebilir.
Yok artık! senin hayatta olan öğretmenin kaldı mı ki?
 
Versace eros flame ;açılışı çok güzel sonrası sıradan ve sıkıcı.notalarında ne var bilmiyorum meyveli ve tatlı bir parfüm.klasik erosu andırsada pekde benzemiyor.ara sıra böyle piyasa parfümler kullanmak iyi oluyor.hep niş kullanınca yeni denediğim çoğu niş beklentimi karşılamıyor.
 

Pomak

Meşe Yosunu
Boucheron Jaipur Edp

Güzel kokmak için çok para vermeye gerek olmadığının kanıtı olan parfümlerden biri olan Jaipur kullandım bugün edp versiyonundan. Zengin bir harmana sahip olan Jaipur Homme' un edp versiyonu için ilk çıkan edt versiyonunun oriental taraflarının törpülenmiş hali ve daha bir genel beğeniye yakın versiyonu diyebiliriz rahatlıkla. Edt ki tarçınlı, baharatlı sıcak yapı edp de daha uysal, biraz daha odunsu notalar ve vanilya öne çıkıyor. Fark edilirlik anlamında edt daha saldırgan ( vintage versiyon ) kalıcılık ta ise edp daha başarılı.
 

Suox

Meşe Yosunu
Akşam üzeri Amouage Opus XI sıktım,oğlum bura ne kokuyor ya dedi :) Biraz sonra benim parfümüm olduğunu anlayınca,baba bu ne ya acı acı dedi :)
 

YILKANT

Administrator
Yönetici
Bugün Winter Crocus denedim. Çiçeklerin tozlu halleri bana hep eski guerlain ları hatırlatıyor. Bir is ve pus havası kokuyu biraz gizemli hale de getirmiş. Tatlı olduğu doğru ancak bu parfüm için gerekli de bu nota yapısına başka bir şekil verilemez zaten. Kokunun nota bazlı ve kompozisyon kalitesini rahatlıkla ortalama üstü diyebilirim. Bence eski guerlain lara bir hayranlık ve saygı gösterisi. Ancak bunu nota benzerliği ile değil koku hissiyatı ile veriyor. Derin bir tutku ile kokulara bağlı olanların anlayabileceği bir gizemle üstelik.

Hepimize keyifli pazarlar.
 
İnitio Oud for Happiness kullandım Açılışı yoğun bergamot ve zencefil ile yapıyor Sonra buna meyan kökü ve vanilya katılıyor Oud okadar az hissediliyor ki yok denilebilir Yeşil odunsu notlar ile parfüm sonlanıyor Designer a yakın bir parfüm denilebilir Ancak kalıcılığı yüksek 8 saati buldu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
serge lutens santal majuscule;kafa karışıklığı yapıyor bu parfüm bende. sevip sevmemek konusunda kararsızım.gül,odunsu notalar,kimyon ve benzeri baharatların kokusunu alıyorum.bazen tatlı bazen kuru ve odunsu kokuyor.tuhaf bir parfüm ancak oldukça kaliteli.Sanki kadına daha çok yakışacak gibi
 

Pomak

Meşe Yosunu
Ysl M7

İlk versiyon şişeden M7 kullandım bugün, markadan ayrı değerlendirirsek M7 gayet başarılı bir koku ama marka içerisinde M7 den çok daha iyi kokular var Ysl kokuları arasında ilk 5'te yer bulamaz kendisine, tabi bence.