Bir gül parfümü olmak isteseydiniz?

Hangi gül parfümü favoriniz?


  • Kullanılan toplam oy
    42

Ustad

Dr Hobbit, omurga önemlidir Kardeşim.
Yönetici
#41
bu gibi anketlerde bazı şıklar haksız rekabete kurban gidiyor sanki. misal Rose De Kandahar ile Poal'ı burada yarıştırmak sağlıklı sonuç vermez çünkü poal bugün çok fazla noktada satışı olan isteyen herkesin ulaşıp deneyeceği/denemiş olduğu bir parfümken Kandahar için bu durum söz konusu değil maalesef.
Kandahar'ı örnek olarak verdim sadece savunduğum için değil, oyumu Lumiere noire'dan yana kullandım.
Hoş geldiniz Mehmet Bey @blerox
 

rasta82

Meşe Yosunu
#45
bu arada listede yok ama amouage imitation da çok leziz bir deri gül safran kombinasyonu. çok heybetli parfüm sık sahneye çık konsere o kafada..
 
#49
Hoş geldin Mehmet hocam :).

Haklısın, bu tarz anketlerde en popüler olanları çarpıştırmak daha sağlıklı sanki, geri planda kalanlara illa ki haksızlık olacak. Ben de misal içlerinden Le Labo Rose 31'i denemedim. Rose De Kandahar'ın gülü güzeldi diye aklımda kalmış ama denediğim zaman gül notasını hiç sevmiyordum, ilk denediğim niş gül parfümlerinden biriydi, net hatırlayamadım ondan.
hoşbuldum ozan benim de demek istediğim o zaten; ben de Rose 31'i denemedim ama belki de çok güzel bir gül parfümü ve muhtemel vereceğimiz 2 oyu gitti bak :)
Rose Kandahar bariz bir gül parfümünden ziyade karanlık, melankolik hafif kremsi bir yapıda. salt gül koklamak istemeyip, gül güzel bir destekleyici olsun denirse doğru parfümlerden.
 
#52
Bende jeroboam oriento var , Gül ve safran sürekli ben buradayım diyor , bu parfüm deki Gül ve tatlılık çok keskin sanki bana Reçeli anımsatıyor 😀
 
#58
Rose 31'ı görünce bastım oyumu hemen ve sanırım tek oy veren de benim :D İnanılmaz bir aurası olan bence çok hoş bir gül parfümü. Zamanında Lumiere Noire ile karşılaştırılıyordu tarz olarak. Amouage Lyric'in de yeri ayrıdır, ilk şişeli olarak aldığım Amouage parfümüydü severek de kullandım zamanında. ( Elinde Rose 31 olanlar bir tık uzağınızdayım :cool: