Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

vagonlar

Moderator
Yönetici
Hermes H24 Edp kullandım. Aromatik fujer kafasında YSL Rive Gauche'ye benzeyen bir parfüm. Yeşil parfüm sevenlerin göz atmasını tavsiye ederim.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Atkinsons 24 Old Bond Street Triple Extract kullandım. Gül kullanımını beğendim. Daha sabunsu ve erkek parfümünde gül böyle kullanılmalı dedirtiyor. Sonlarda çıkan çay kullanımı Armani Eau de Cèdre'yi hatırlattı. Çok beğendim performansı da idare eder konsantrasyonuna göre iyi bile diyebilirim.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Atkinsons Gold Fair In Mayfair kullandım. Çok sevdiğim bir parfüm oldu. Tom Ford Noir Extreme'nin niş hali diyebilirim. Ondaki sütlü yapı bunda yok. Baharatlı içkili daha karizmatik bir parfüm olmuş.
 
Guerlain tobacco honey:Çok güçlü ve gerçekçi bir bal patlamasıyla açılıp ardından hızla baharatlı vanilyalı tütüne dönüp floris honey oud olarak kuruyor.Çok fazla peşine düşeceğim bir iş değil şişesi bitmez.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Atkinsons James kullandım. Hafif baharatlı daha çok topraksı hissiyatın hakim olduğu bir vetiver parfümü. Reçineli kısmı cılız da olsa hoş bir tatlılık katmış ama açılıştaki baharattan kurtulduğunda alan daha çok vetiver paçuli ikilisine kalıyor.
 
Lothair.Bertrand’ın yine katmanlama yeteneğini konuşturduğu yeşil ve odunsu Penhaligon’s işi.Yeşil bir altyapı ve ardıçı, çayı,sediri,lavantası,inciri ile güzel bir çalışma.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Atkinsons Pirates Grand Reserve kullandım. Güzel bir parfüm. Bu mevsimin kokusu değil ama klima altında rahatsız etmez diye sıkmak istedim. Boozy notaları ben aşırı alamıyorum. O yüzden rum hissedilir mi emin olamadım. Açılışındaki plastik hissiyatı hızlıca kaybolduktan sonra ortaya hoş bir tatlı kakaolu inceden de floral tadı olan başarılı bir parfüm ortaya çıkıyor. Kalıcılığı yayılımı genel performansı falan iyi denilebilir.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Atkinsons Oud Save The Queen kullandım. Hoş bir ud parfümü. Öyle bunaltıcı daraltıcı kirli pis kokan bir parfüm değil hatta tam tersi kibar bir yapısı var. Kibar derken güç anlamında demiyorum oluşturduğu atmosfer açısından kibar. Yoksa felaket kalıcı bir parfüm. 2 fıs ile tüm günü çıkartırsın. Tonkanın vanilyaya benzer yapısına temiz kremsi bir çiçek ve kırmızı meyveleri andıran ekşi bir tatlılık hakim. Tam ortada bir koku ne feminen ne maskülen. Benim için başarılı bir kombinasyon olmuş.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Armani Vetiver Babylone kullandım. Aslında temiz ve kullanışlı bir vetiver parfümü ama kalıcılık benzetildiği Zara Lush Vetiver kadar olmuyor tenimde. Bu arada benzetilmiş ama bence pek benzer değil.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
The Merchant of Venice Colonia kullandım. Kremsi narenciye parfümü. Zayıf ama dekantla bol bol tazeleyip o hoş açılışı defalarca hissediyoruz.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Davidoff Cool Water kullandım. Tıraş sonrası losyon tadında. Aşırı sıcaklarla güzel bir uyum yakalıyor. Performansı iyi değil ama bol bol tazelediğim için bana kadar yeterli.