Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Xerjoff Al Khatt (eski şişe) kullandım. İndolik yasemin ve oud birlikteliği oldukça keyifli ve etrafımdakilerden de hiç kötü bir yorumla karşılaşmadım. Performansına denecek laf yok.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Les Senteurs Gourmandes Insence Oud kullandım. Deri ve tütsü benim algıladığım en belirgin notalar. Odunsu yönü kremsi olup parfüme hafif tat katmış. Yalnız Oud Wood ile beraber içinde ve adında oud olup beni rahatsız etmeyen ikinci parfüm. Ne yazık ki karakteri de Oud Wood gibi olup aşırı zayıf buldum kokusunu. Parfümün güzel yanlarında birisi de fiyatı. 200-250 lira arası bir parfüm için kalitesi tatmin edici.
 

YILKANT

Administrator
Yönetici
Bugün Tom Ford Beau de Jour kullandım. Başlangıcı tozlu lavanta eski kafa fujer kıvamında kokunun. Ancak sonrasında iso e bombasına dönüşüyor.

@Suox Süleyman kardeşime teşekkür ediyorum.
 
Bir kaç gündür pek parfüm kullanma isteğim yoktu bugün ansızın bi Baraonda aşkı depreşti içimde soğuk havalarda gerçekten güzel hissiyat veren bir parfüm Boozy parfüm sevenlerin muhakkak denemesi gereken bir parfüm
 
Bu Oajan beni kendine bağladı. Akşam için parfüm seçerken bir gözüm hep Oajan’da. Bal ve tarçın ikilisinin bu kadar güzel harmanlanmış olması gerçekten takdire şayan. Şimdi splitten gelecek olan Layton’u bekliyorum. Layton için de büyük umutlar beslemekteyim. Aynı etkiyi yaratırsa gözümü karartır Oajan ve Layton’ı şişeli alırım, net. Haydi hayırlı geceler. :D