Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Suox

Meşe Yosunu
Roja Dove Elysium kullandım tek fıs,beğendiğim ve dekantını itina ile kullandığım bir koku.

Kalite olarak zaten çok birşey yazmaya gerek duymuyorum,sadece komplex olması ve harmanın yoğun olması kokuyu açılışı ve tenden çekildiği zamanki verdiği hissiyat harici biraz tekdüze bir hale sokuyor ben genel anlamda Roja’larda bunu yaşıyorum koklayıp kullandığım bütün Roja’lar tekdüze ilerliyor.

Fiyatını çok yüksek bulduğum için şişeli almayı düşünmüyorum çok deli bir zamanıma gelmediği sürece.
 

Vintage

Administrator
Yönetici
white forest bjork and berries kullandım bugün. Tatlı elma ve limonla başlayıp odunsu devam eden, meyve tabağı hissiyatı veren burnu yormayan güzel bir parfüm.
 
Creed Royal Mayfair

Öncesinde Mancera Eau d’Italie

Creed Royal Mayfair bildiğimiz gibi. Mancera bildiğimiz gibi değil ama. Özellikle kalıcılık ve farkedilirlik Mancera standartlarının çok altında. Koku yapısı ferah yazlık ekseninde ilerler.
 
Tom Ford Noir de Noir
Gül parfümlerini kendime hiç yakıştıramıyorum. Kesinlikle 35 yaş altı bir koku vanilya ve çok yumuşak bir oud harici başka bir şey alamıyorum ben, Gül çok baskın bir şekilde her şeyin önünde.
 
Can sıkıntısından kilian black phantom ile başladım. Birkaç saat sonra Creed me. Birkaç sonra Creed Royal Oud. Kolumun muhtelif bölümlerini bir iki fıs ile mutlu ediyorum. :):)
 
Mutlu günler, bugünün tercihi Issey Miyake - Noir Ambre. Denemeden alınmaması gereken, kör alışa uygun olmayan bir parfüm. Merak eden arkadaşlara naçizane tavsiyem ilk etapta güvenilir bir kaynaktan dekant edinip, parfümü deneyimlemeleri yönünde olacaktır. Şahsi kanaatimce sevmesi zor bir koku. Sevgiler... :)
 

YILKANT

Administrator
Yönetici
Yakından gelen yanık tütsülü ,uzaktan gelen ise limonsu hissiyat ,bir şişede iki farklı parfüm sanki üzerinde uğraşıldığı belli ;)
Haklısınız birbirlerini baskılayıp bozmadan bunu başarabilen böyle özgün bir koku bence yoktur. Bu koku için yin@yang benzetmesi yapmıştım. İki ayrı bedende atan tek kalp gibiler. Bu hobide ki en keyifli anlarımdan biridir she nin keşfi.
 
Pekji - Zeybek

Benim elimdekinde mi sıkıntı var bilmiyorum ama inanılmaz bir idrar kokusu alıyorum. Sabah aç karna sıktım bide inanılmaz midemi bulandırdı. Sıkalı 1 buçuk saat oldu. Umarım koku değişime uğrar. Şu an katlanması gerçekten çok zor.