Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Suox

Meşe Yosunu
Roja Dove Elysium Edp

Normal bir parfüm kullanıcısı olarak,1-2 şişe sahibi olsam herhalde bir şişe bu kokudan alırdım.
(Aventus’tan sonra)
Yayılım ve kalıcılık ortalama üzeri,dört mevsim kullanılabilecek bir koku,genel beğeni için ne uygunsa onun üzerine yapılmış,7 aydır kullanıyorum şu ana kadar beğenmeyeni çıkmadı.
Kalitesi iyi,sentetik hissiyat yok,tek sıkıntısı tekdüze ilerliyor.
 
Le labo santal 33...
kuzey de John snow un kışyarı kalesinde o soğuk mahzende sandal ağacı ve sedir ağaçlarından yapılmış sandıklarda saklanan deri savaş giysileri etrafında da menekşeler...
 
Dior eau sauvage extreme kullandım. Başlangıçta klasik eau sauvage'ın DNA'sini taşıdığını bergamot ve limonla belli ediyor ama bu narenciyeli açılış kısa sürüyor ve bitkilerin devreye girmesiyle koku aromatik bir karaktere bürünüyor. Klasiği tam bir ilkbahar yaz parfümüyken, extreme yaz hariç diğer mevsimlere daha uygun gibi. Yazın serin akşamlarda da kullanılabilir gerçi. Klâsiğine göre fark edilirlik ve kalıcılığı daha iyi. Ben oldukça beğendim.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Bugün Creed Virgin Island Water kullandım. Hem karakter olarak olsun, hem performans olarak olsun beni hep tatmin etmiş bir parfümdür kendileri. O citrus ile hindistan cevizinin uyumu, kararında şekerli tatlı yapısı. Resmen tatilin verdiği o huzuru veriyor, terapi etkisi yapıyor. Pahalı parfümleri şişeli almamaya karar verdim ancak bu parfümde istisna yapabilirim. O kadar seviyorum. Bir flakon alıp senelerce kullanmalı.
 
Kilian - Single Malt boozy türün en iyi örneklerinden bence son bir kaç damlayıda tükettik tekrar bulurmuyum muamma ilk sıktığımda tamamen alkol havası veren bir parfüm oldu çoğu boozy parfümü kullandığımda içindeki notaları az çok ayırt edebiliyordum bunda pek öyle bir şansım olmadı sadece erik notasının ekşimiş havası mevcut ve dip notalarda odunsu bir hava var sedirden olsa gerek onun dışında pek bişey hissedemedim bu parfümle ilginç bir anım var İzmirde bu parfümü kullandığım gün cumaya gitmiştim yandaki dayı cuma bitene kadar bana pis pis bakmıştı adının hakkını veren bir parfüm olmuş Apple Brandy de sevmeme rağmen performans olarak zayıf kalmıştı Single Malt bi tık daha iyi performans anlamında