Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Vintage

Administrator
Yönetici
Kilian - Single Malt boozy türün en iyi örneklerinden bence son bir kaç damlayıda tükettik tekrar bulurmuyum muamma ilk sıktığımda tamamen alkol havası veren bir parfüm oldu çoğu boozy parfümü kullandığımda içindeki notaları az çok ayırt edebiliyordum bunda pek öyle bir şansım olmadı sadece erik notasının ekşimiş havası mevcut ve dip notalarda odunsu bir hava var sedirden olsa gerek onun dışında pek bişey hissedemedim bu parfümle ilginç bir anım var İzmirde bu parfümü kullandığım gün cumaya gitmiştim yandaki dayı cuma bitene kadar bana pis pis bakmıştı adının hakkını veren bir parfüm olmuş Apple Brandy de sevmeme rağmen performans olarak zayıf kalmıştı Single Malt bi tık daha iyi performans anlamında
Pis pis bakmakla yetinmişse iyiymiş :D
 
Serge lutens vetiver oriental kullandım. Koku kakaolu vetiver gibi geldi bana. Belli bir ölçüde küflü hissiyat ta aldım. Kaliteli ve güzel koku ama şu an için şişeli almam diye düşünüyorum.
 

Vintage

Administrator
Yönetici
oriza legrand - vetiver royal bourbon kullandım. Burnu yormayan hafif tatlı, naneli vetiver kokusu. Parfümde deri de varmış ama ben hiç hissedemedim. Parfümün rengi ayrı bir güzel.
 

asaid

Meşe Yosunu
oriza legrand - vetiver royal bourbon kullandım. Burnu yormayan hafif tatlı, naneli vetiver kokusu. Parfümde deri de varmış ama ben hiç hissedemedim. Parfümün rengi ayrı bir güzel.
split vesilesiyle tanıştım bunla bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum. hafif tatlılığının türü çok hoşuma gitti nereden geliyor yada türü nedir hiç bir imge oluşmuyor zihnimde(damla sakızı gibi ama değil de aynı zamanda😕), yorum da yapamıyorum, sadece sevdiğimi biliyorum 🙃
 

Suox

Meşe Yosunu
Mfk Lumiere Noire

Şişeli olarak sahip olduğum bütün parfümlerimi severek aldım,ama Lumiere yeri ayrı bir koku biraz göz ardı ediliyor diye düşünüyorum,bence övgüyü fazlasıyla hakeden,bir Gül paçuli.
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
Dunhill Icon kullandım. Şaşırtan parfümlerden. Kompozisyon olarak çok güçlü olmasını beklemediğim bu parfüm bugün ki İstanbul sıcağında bana mısın demedi. Bu mevsimlerin parfümü gibi gözükse de aşırı kalıcı ve kendini hissettiren bir karakteri var. Belki sıcaklarda kullananı yorabilir. Tenimin kimyasından mıdır bilmiyorum hafif bir ekşilik de hissediyorum. Sanırım vetiverin etkisi. Fiyatını da göz önünde bulundurunca, güzel ve kalıcı bu parfümün şişesini aldığım için memnunum.
 

Mehmet

Meşe Yosunu
1593754835530.png

Edit: Çok beğendiğim ağır beyefendi kokularından biri oldu. Bu parfüm kışın yakar geçer ortalığı. Ama yaş isteyen bir parfüm. Malzeme güzel.
 
Son düzenleme: