Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Suox

Meşe Yosunu
Selam, hocam musait oldgnzda az da olsa bahsedebilir misinz kokudan
Tabiki
İsmi korkutmasın kokunun ismi ile çok alakası yok diyerek başlayayım,kokuda daha çok hissedilen Tütsü,Gül,kakule birlikteliği,tütsü çekinilecek tarzda değil,günlük kullanıma uygun,Gül ile birlikte labdanum çiçeksi bir tatlılık veriyor ama kararında,Oud belli belirsiz,genel olarak benim açımdan beğeniye uygun, harmanı dengeli,güzel şık bir koku.
 
Sevemediğim notalardan birisidir; atomic rose deneyim sample ablama vermiştim. Denediğim güzel gül parfümlerden birisidir; yumuşak,naif ama benim kullanacağım bir tarz değil maalesef. Tek kullandığım gül parfümü MFK Lumiere Noire onunda hastasıyım zaten. 🙃
@Furkan1001 Furkan hocam katılıyorum, benim de çok tarzım değil. Dekantini bitirmeye çalışıyorum. MFK lumiere noir pour homme ben de çok beğeniyorum:)
 
V Conto İrae. Bitkisel ve baharatlı bir açılışla başlıyor. Sonra bitkisellik azalıyor. Performansı bence tene yakın. Koku güzelliğini çok beğendim. Dengeli bir tatlılıkla baharatlı, erkeksi bir koku.
 

Suox

Meşe Yosunu
Bugün Bortnikoff Musk Khabib kullandım.

Marka Areej gibi doğal malzeme kullanıyor sentetik kullandığı malzemeleri ifade ediyor.

Bortnikoff günlük kullanım açısından Areej’e bakarak daha uygun ancak DNA’ları benzer yapıda.
Bazı kokularında Areej’de hissettiğim bulanıklığı hissettim fakat Musk Khabib için aynı şeyleri söyleyemem.

Musk Khabib’in harmanını çok dengeli ve kaliteli bulduğumu söyleyebilirim Baharatlı,çiçeksi bir misk kokusu,misk kullanımı aşırı hayvansal tarafa kaçmamış şahsen ben böylesi kullanımı daha çok seviyorum,misk orada her zaman var ama baskın değil ve özellikle dikkatimi çeken ylang ylang ile birbirlerine çok yakışmışlar.

Uzun süreli kullanımda daha detaylı bahsetmek istiyorum kendisinden,2 gündür birlikte olduğumuz için bazı şeyleri netleştirmenin çok erken erken olduğunu düşünüyorum.