Parfums de Marley Layton

Tuberose

Meşe Yosunu
#1
Parfums de Marley Layton
Layton 2016 yılından beri niche parfümler arasında en çok rağbet gören erkek parfümlerinden biri...ki bu başarısında koku güzelliğinin , güçlü performansının etkisi büyük...Layton enerjik ve hafif mentolümsü bir açılış yapıyor...bergamot , lavanta çok belirgin ve yeşil elma ile birlikte çok hoş bir aroma oluşturmuş... menekşe , yasemin ve erkek parfümlerinin vazgeçilmez çiçeği sardunya...orta kısım gerçekten çok güzel...parfüm tende durdukça tatlılaşmaya başlıyor kakulenin keskin ve tatlı aromatik kokusu ve vanilya etkisiyle...hafif odunsu ve yeşil hissiyat veren paçuli ile parfüm olağanüstü çekiciliğe bürünüyor , karabiber de net hissediliyor...Layton gayet sofistike , modern , çok çekici ve çok performanslı bir parfüm...kalıcılığı ve yayılımı çok güçlü, genel beğenisi yüksek ama çok farklı bir parfüm...
 
#2
@Tuberose incelemeniz için teşekkürler:) Bu da radarımdaki bir parfüm. Ancak Carlisle' ı deneyip özellikle girişi fazla beğenmeyince bu parfüme de biraz mesafeli yaklaşıyorum. Hafif mentolümsü tabiri beni denemeden almamak daha iyi olur dusuncesine sevk etti.
 

Suox

Meşe Yosunu
#3
Parfümü kendiniz için değilde çevreniz için kullanıyorsanız,Layton bu zamana kadar gördüğüm en çok övgü alan koku,dikkat çeker kendini sordurur,hiçkimse koku hakkında olumsuz bir yorum yapamaz,parfüm hakkında olumsuz ithamlarda bulunamaz,sosyal ortamlara giderken düşünülmeden sıkıp çıkılacak bir kokudur,ancak uzun süreli kullanımda sıkar içerisindeki elmanın verdiği tatlılık belli bir süre sonra çekilmez oluyor kişisel kanaatim bu şekilde. ;)