Yeni Moderatörümüz Debussy (Ozan) kardeşimize başarılar diliyoruz.

YILKANT

Administrator
Yönetici
#1
Evet arkadaşlar tüm Türkiye'de parfüm temalı tüm mecraalarda bilgisinden ve tecrübesinden kimsenin şüphesi olmayan, tecrübelerinden aynı şehirde yaşamamız nedeni ile sizlerden daha çok faydalandığım; dostum, kardeşim Ozan bundan böyle forum yönetiminde resmi olarak göreve başlıyor. Niye resmi olarak dedim: çünkü forum kurulma aşaması dahil, tüm forum tarihçesinde emek ve pay sahibi, herkese yardımcı olmak için elini taşın altından çıkarmayan kişi Ozan'dır. Ona bu görevin resmiyet kazanması ile bundan sonrası için başarılar diliyoruz.
 

Ustad

Dr Hobbit, omurga önemlidir Kardeşim.
Yönetici
#8
Hayırlı olsun kardeşim. Yılmaz Bey’in de dediği gibi bize en başından beri büyük katkı vermişti şimdi daha aktif bir şekilde beraber çalışacak olmamız beni mutlu etti.
 

Debussy

Moderator
Yönetici
#10
Herkese çok teşekkür ederim.

Alerjik sorunlarım ardından pandemi psikolojisinin de etkisiyle biraz uzak kalmıştım parfumlerden de güzel forumumuzdan da, ama bu vesileyle daha da ilgileneceğim! :) Yönetim gibi pozisyonlarda yer almayacağıma da kendi kendime söz vermiştim zamanında ancak hem en başından itibaren emeklerini bildiğim forum yönetimimize hem de güzel forum kitlesine duyduğum tam güvenden dolayı kendime verdiğim sözden hiç şüphe duymadan dönmüş bulundum :D

Forum için hayırlı olması dileği ile.