Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

cartier eau de concentree...
lavanta menekşe yuzu ve paçulinin buluştuğu french lover da ki o yeşil hissin daha naif verildiği çok zarif bir tatlılıkla sunulan retro tarzı nefis bir koku...
sonunda bulmuş olmanın mutluluğuyla kullandım...
şişeden elegantlık klaslık taşıyor....
 
LM Hard Leather kullandım. Benim için güzel bir kirliliğe sahip olsa da çevremdekiler ahır, idrar, dışkı vs. tarzı şeylere benzetti. Ayrıca ilk başta beğenmeyip sonradan çok sevdiklerim arasında. :)
 
zara vibrant leather cologne...
lime zencefil sedir...
basit ferah zencefilli bol misket limonlu kolonya...
enerji veriyor nefis bir patlama sonra zencefille yumuşuyor sedir odunsu hale getirip doygun bir koku oluyor...
dior homme cologne klonu...
tende ve kıyafette şaşırtıcı derece de iyi...
 

vagonlar

Moderator
Yönetici
House Of Matriarch Orca kullandım. İç ısıtıcı, tatlı, doğal ve kaliteli bir parfüm. Ambergrisi bana tanıtan ve içindeki odunsu öğeler ile beni kendine daha çok bağlayan Orca, indie parfümlere bakışımı da değiştirmiştir. Genelde indie parfümleri denerken "2-3 senedir bu oyundasın, büyük ihtimal beğenmezsin, senin tarzın değil, burnun daha o kadar gelişkin değil." kafasında olduğumdan bu parfümü de aynı kümeye koymuştum. Ancak beni çok şaşırttı. Hem çok artistik ya da zorlama değil hem de doğallığın getirdiği sertliklerden arınmış şekilde kullanana gram rahatsızlık vermeyecek bir kalitede. Fazla doğal olmasının getirdikleri olduğu gibi götürdükleri de var. Çok kalıcı olmasına rağmen pek istenilen seviyede yayılımı yok. Burnunuza yakın yerlere (boyun çevrenize, kulak arkasına, ensenize vs) rahat sıkabilirsiniz çünkü yayılımı sınırlı. Şahsen daha öğrenecek çok şeyim var diye denememe gafletinde bulunmadığım mutluyum.